Welkom in deze sfeervolle, ruime en lichtrijke bel-etage woning met mooie groene tuin! Deze goed onderhouden woonst is ideaal voor gezinnen dankzij de ruime vertrekken en de topligging in een rustige en residentiële wijk waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Bovendien bereik je het centrum en de stranden al na 10 minuutjes fietsen. In de buurt zijn er meer dan voldoende scholen, parken, winkels en ontspanningsmogelijkheden. In een mum van tijd bevindt u zich op de belangrijkste toegangswegen; divers openbaar vervoer (bus en trein) is zeer nabij.

Naast zijn uitermate gunstige ligging heeft deze heerlijke thuis nog vele andere troeven! We nemen u even mee op een rondleiding door deze comfortabele woning.
De praktische, ruime inkomhal is uitnodigend en biedt voldoende plaats om een vestiarekast te plaatsen. Er is van hieruit toegang tot de grote garage waar u zowel een auto als fietsen kan plaatsen en via een praktische berg- en wasruimte ook tot de zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin; een perfecte plek voor ontspanning of een gezellige barbecue.
Op de eerste verdieping treft u de mooie leefruimte, waar grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Zowel de keuken als de woonkamer geven toegang tot een aangenaam balkon met uitzicht op de tuin, een ideale plek om van uw ochtendkoffie te genieten.
Nog een verdieping hoger bevinden zich drie volwaardige slaapkamers. Daarnaast is er een extra kamer die veelzijdig inzetbaar is, ideaal als bureau, hobbyruimte, opbergruimte,….. De praktische badkamer is groot genoeg voor zowel een ligbad als een douche

Deze woning combineert ruimte, licht en comfort op een harmonieuze manier, waardoor het de perfecte plek is om thuis te komen. Uiteraard is dit tevens een opportuniteit voor tweedeverblijvers of investeerders.
Wil u zelf de troeven van deze woonst komen ontdekken? Neem dan snel contact op met Maxim via het contactformulier, het nummer 0478/51.18.11 of via Maxim@i-moov.be.

Algemeen

Adres:Snepstraat 21
Oostende
Vraagprijs:€ 350.000
Type:Bel-étage
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:227 m²
Bebouwde opp.:210 m²
Bewoonbare opp.:210 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1978
Gevelbreedte:7 m
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Garage Oppervlakte:33 m²

Comfort

Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Winkel:Ja
School:Ja
Kinderopvang:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Dak:Plat dak
Elektriciteit:Niet conform
Verwarming:CV-ketel

Wettelijke gegevens

Kadastrale Nummers:0519/00B002
EPC Certificaat Nr.:20240521-0003253303-RES-1
EPC Index:160,00KWh/m²/jaar
Totaal verbruik:160,00KWh/jaar
Energie label:B
EPC Opmaakdatum:21/05/2024
EPC Geldig tot:21/05/2034
Renovatieplicht:Neen
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):B
Overstromingskans gebouw (G-score):B
Erfgoed:Niet meegedeeld

Vergelijkbare panden

Oostende
Snepstraat 21

€ 350 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Oostende
Snepstraat 21

€ 350 000

Oostende
Snepstraat 21

€ 350 000