Vrijblijvende waardebepaling

Een grondige waardebepaling van uw eigendom is de basis voor een succesvolle verkoop. U kunt te allen tijde een i‑Moov makelaar contacteren voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw woning. Door de ervaring en expertise van zijn team garandeert i‑Moov een marktconforme prijsstelling. Het professionele advies krijgt u er zomaar bovenop!
Waar wacht u op? Vul snel het contactformulier hieronder in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak vast te leggen.

Vraag hier jouw vrijblijvende waardebepaling aan


Onze kantoren

Kantoor Gent

Kantoor Gent

Dit moderne vastgoedkantoor ligt aan de Ajuinlei in Gent, gekend van de zondagse boekenmarkt, midden in het historische hart van de stad. Spring gerust eens binnen en ontdek onze uiterst commerciŽle ligging!

Ajuinlei 12
9000 Gent
T. +32 9 225 50 50
Kantoor Sint-Amandsberg

Kantoor Sint-Amandsberg

Een gloednieuw en ruim kantoor dat zeer goed bereikbaar is. Centraal gelegen middenin de gezellige woonwijken van Sint-Amandsberg, op een boogscheut van Campo Santo. Ook het hippe nieuwe stadsdeel "Dok Noord" ligt hier in de buurt.

Antwerpsesteenweg 99
9040 Sint-Amandsberg
T. +32 9 225 50 50
Pop-up kantoor Sint-Niklaas

Pop-up kantoor Sint-Niklaas

Gezellig lokaal kantoor, heel centraal gelegen in de hoofdstad van het land van Waas. De mooie markt van Sint-Niklaas ligt op wandelafstand, diverse op- en afritten zijn heel snel bereikbaar. Ideaal om het gehele Waasland te bedienen!

Hoveniersstraat 15A
9100 Sint-Niklaas
T. +32 9 225 50 50