Subliem afgewerkte open bebouwing op een centraal gelegen locatie in Lourdes-Oostakker.

Koutergoedstraat 55
9041 Oostakker
€ 599.000
203 m²
524 m²
4
2
Lien
Lien
+32 9 225 50 50

Omschrijving

Deze zeer recente open bebouwing is werkelijk zeer uniek in zijn categorie omdat je dankzij de vele terrassen volop kunt genieten van het buitengevoel.
Het is een strakke woning met een dubbele garage, een hyper ge´nstalleerde, retro keuken met o.a. een Falcon fornuis op inductie. De keuken loopt over in de leefruimte. De keuken en de leefruimte zijn voorzien van grote glaspartijen die toegang geven tot het prachtige buitenterras, dat via ingenieuze screens volledig kan dicht gemaakt en omgevormd worden tot een volwaardige buitenruimte. Dit terras is echt een unicum waar je ten volle het buitengevoel kunt beleven.
Terug binnen is er beneden verder nog een slaapkamer met een en suite badkamer. Er is ook nog een ruime berging en een gastentoilet.
De bovenverdieping is ingericht als kangoeroewoning. Je vindt er een tweede badkamer met ligbad, toilet en retro lavabo. Er is ook een tweede slaapkamer. De derde en vierde slaapkamer zijn momenteel omgevormd tot een aparte wooneenheid (keuken en leefruimte). Door minimale ingrepen kunnen deze keuken en leefruimte weer veranderd worden in twee extra volwaardige slaapkamers.

De afwerkingsgraad van deze keuken en leefruimte is dezelfde als beneden: een Falcon fornuis, vol massief parketvloer, inbouwpellethaard, etc. Wat deze bovenverdieping helemaal een wow gevoel geeft, is dat er via een groot schuifraam toegang is tot een groot buitenterras dat loopt over de hele breedte van het huis en het zicht dat je hebt op het bos is onbeschrijflijk rustgevend.

Deze woning moet je gewoon bezoeken om de charme en de mogelijkheden ervan te ontdekken!
Bebouwing open
Bouwjaar 2016
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 524 m▓
Woonoppervlakte 203 m▓
Gevelbreedte 9 m
Aantal verdiepingen 2
Aantal gevels 4
Type dak Plat dak
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform
E-peil 53
Terras
23 m²
Op de bovenverdieping is er nog een zonneterras voorzien over de hele breedte van de woning. Het is een uniek terras waar het aangenaam vertoeven is omdat je zicht hebt op het bos.Er is ook een zonneluifel ge´nstalleerd.Voor de vloer van het terras is gekozen voor een mooie composiet tegel.
Gelijkvloers
Badkamer 2
3 m²
Luxueuze, en suite badkamer aansluitend op de slaapkamer op het gelijkvloers. Deze badkamer heeft een regenboog douche en een lavabo met een marmeren blad.
Berging
4 m²
Ruime berging palend aan de keuken. Er is eveneens een glazen achterdeur die uitkomt op de zijkant van de woning.
Garage
32 m²
Dubbele garage met sectionale poort . Over de volledige breedte van de garage zijn er praktische ingemaakte kasten voorzien.
Inkomhal
5 m²
Inkomhal met toilet
Keuken 1
62,5 m²
Prachtige retro keuken, hyper ge´nstalleerd met een kookeiland en met een Falcon Classic Deluxe gasfornuis (pizzaoven, broodjesoven en warme luchtoven), vaatwas en koekast van NEFF , energieklasse A++, inductiekookplaat. In de keuken ligt een mooie tegelvloer.Er is domotica van BTicino: foto-identificatie aan de voordeur. Dit systeem werkt ook op verplaatsing. De keuken heeft via een grote raampartij uitzicht op het terras en op de tuin. Dit grote raam heeft, net als de andere ramen, een elektrisch bediend screen.
Living
20 m²
Lichtrijke en sfeervolle leefruimte met een wand die voorzien is van een inbouwpellethaard. en ook van inbouwkasten met touch systeem.De vloer is in vol massief parket. De verlichting is van Wever & DucrÚ.De leefruimte heeft achteraan ook zicht op het terras en de tuin via een glaspartij.In de living is er ook nog een geluidsinstallatie van Sony.
Slaapkamer 2
12 m²
Deze slaapkamer bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een en suite badkamer.De vloer is in vol massief parket en het raam heeft niet alleen een vliegraam maar ook een verduisteringsgordijn.
Terras
29 m²
Dit grote terras is werkelijk een pareltje qua design en afwerking. Het is een ideale plek om tot rust te komen of om vrienden uit te nodigen voor een barbecue.Er zijn 2 design zijscreens voorzien die volledig kunnen open geschoven worden zodat je een extra buitenruimte creŰert van 29 m│. Het dak van het terras kan ook gedeeltelijk of volledig dicht gemaakt worden via draaibare lamellen. Voor de vloer van het terras is gekozen voor een prachtige arduinen tegel (1m x 1m). Het terras is voorzien van een Bose geluidsinstallatie.Naast het grote terras is er nog een tweede, kleiner terras voorzien aan de zijkant. Dit terras heeft geen overkapping en hier beleef je meer het tuingevoel doordat het rechtstreeks paalt aan het gazon.
Wc1
1 m²
Tuin
177 m²
De tuin is prachtig aangelegd met beplanting aan de zijkant van de woning. Aan de achterkant van de woning zijn er graszoden.De zijkant van de tuin is toegankelijk via een poortje.Wat zorgt voor een extra gevoel van rust is dat de tuin achteraan grenst aan een klein bos.
Verdieping 1
Badkamer 1
7 m²
Prachtige, lichtrijke en ruiime badkamer met een ligbad, een toilet en een retro lavabo met marmeren blad.
Nachthal
4 m²
Majestueuze nachthal met een cottage trap met eiken treden en een ballustrade met een Sint-andrieskruis.
Slaapkamer 1
12 m²
Mooie slaapkamer met een vol massief parketvloer.Het raam is voorzien van een vliegraam en een speciaal verduisteringsscreen.
Berging
2 m²
Deze extra berging bevindt op de 1ste verdieping en is voorzien van ingemaakte kasten.
Leefruimte
37 m²
De eerste verdieping is momenteel ingericht als kangoeroewoning. en bestaat uit een prachtige open keuken en leefruimte. De keuken is echter volledig mobiel en kan zeer snel omgevormd worden tot een derde slaapkamer. Ook de leefruimte kan veranderd worden in een vierde slaapkamer.De keuken is retro en heeft eveneens een Falcon gasvuur.De leefruimte heeft net als beneden een inbouwpellethaard en een vol massief parket. Wat de eerste verdieping helemaal af maakt is dat er een groot schuifraam is dat toegang geeft tot een groot terras over de hele breedte van het huis en dat uitkijkt op een bos.
Keukentype Hyper-Ge´nstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming Vloerverwarming
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Bevloering De vloer is voornamelijk vol massief parket (dikte 16 mm, toplaag 4mm. In de keuken en badkamers is er gekozen voor een tegelvloer.
Rolluiken ja
Beschrijving rolluiken Elektrisch bediende screens overal.
Zonneblinden ja
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Parlofoon ja
Videofoon ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Type elektriciteitsmeter Dag- en nachtmeter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Waterput ja
Inhoud waterput (liter) 5000
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Niet ingegeven
As-Built Attest verkregen Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Niet ingegeven
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee
Prijs € 599.000,00
Registratierechten en erelonen € 39.669,18
Vrij op onmiddellijk
Tuin aanwezig ja
Tuintekst De tuin is prachtig aangelegd met beplanting aan de zijkant van de woning . Aan de achterkant van de woning zijn er graszoden.De zijkant van de tuin is toegankelijk via een poortje.Wat zorgt voor een extra gevoel van rust is dat de tuin achteraan grenst aan een klein bos
Tuinoppervlakte 177 m▓
Orientatie tuin Z
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Aantal openhaarden 2
Aantal garages 1
Aantal parkeerplaatsen 3
Afstand tot openbaar vervoer 1100 m
Afstand tot winkels 1200 m
Afstand tot school 1200 m
Instapklaar ja
EPC n░ 44021-G-2015-224860/EP15129/A001/D01/SD001
EPC waarde 100 kWh/m▓

Contacteer ons

+32 9 225 50 50
info@i-moov.be
Contactfiche

Meer panden op maat?

Vul volgend formulier in, wij sturen de nieuwste huizen op de markt naar u.
Inschrijven