i-Moov werkt met gesloten deuren

Lees onder de foto onze maatregelen naar aanleiding van het coronavirus

Aan al onze klanten en partners,

Door de verscherpte maatregelen die op 17 maart werden afgekondigd, zijn wij verplicht om onze kantoren te sluiten en dit zowel tijdens de week als tijdens het weekend. Wij blijven met veel plezier tot uw dienst via telefoon (09/225.50.50) of via mail (info@i-moov.be).

Aangezien iedereen enkel essentiële verplaatsingen mag doen en wij in het kader van social distancing geen contact mogen hebben met klanten, Plaatsbezoeken, plaatsbeschrijvingen e.d. kunnen dus niet meer plaatsvinden, gezien dit contact vereist met andere personen.

Verkoopovereenkomsten, aan- en verkoopbeloftes, opdrachten,… kunnen digitaal worden ondertekend. Voor informatie hierover kunt u onze medewerkster Elke contacteren op 0477/18.27.03 of via Elke@i-moov.be

Ondertussen nodigen wij u graag uit om ons uitgebreid aanbod te bekijken op onze website (www.i-Moov.be). U vindt bij het pand zelf het mobiele nummer van de verantwoordelijke makelaar. Die kan u meer informatie verschaffen over het pand en kan uw gegevens bijhouden om op een later moment een plaatsbezoek te organiseren. Mailtjes met informatie-aanvragen worden door ons doorgestuurd naar de verantwoordelijke makelaar. Die belt u dan zelf op.

Wenst u binnenkort uw eigendom te verkopen en bent u op zoek naar meer informatie over ons kantoor en onze werkwijze? Wenst u een gratis waardebepaling? Heeft u een (dringende) vraag? Bel of mail ons gerust; wij staan u graag te woord.

i-Moov wenst u en uw familie een goede gezondheid toe. Hou de moed erin!

 

 

Gerelateerde artikels

Blog

Cohousing toegelicht

Het fenomeen cohousing wint de laatste jaren aan populariteit. Meer en meer gezinnen kiezen bewust voor deze alternatieve woonvorm en creŰren zo een sociale meerwaarde. Maar wat is cohousing nu precies? Welke voordelen heeft het en zijn er ook nadelen? U leest het in deze blog.
Blog

De 10 geboden om op zoek te gaan naar een huis

Een huis kopen is heel erg spannend! Waar moet je zoal op letten? Met deze 10 geboden zet je met een gerust hart die krabbel op de verkoopovereenkomst!
Blog

Vijf tips om je huis en tuin een lenteboost te geven

Hoera, de lente is begonnen! Genieten van de lente doe je niet alleen buitenshuis maar ook binnen! Met deze vijf tips geef je jouw huis en tuin alvast een voorjaarsboost!