i-Moov werkt met gesloten deuren

Lees onder de foto onze maatregelen naar aanleiding van het coronavirus

Aan al onze klanten en partners,

Door de verscherpte maatregelen die op 17 maart werden afgekondigd, zijn wij verplicht om onze kantoren te sluiten en dit zowel tijdens de week als tijdens het weekend. Wij blijven met veel plezier tot uw dienst via telefoon (09/225.50.50) of via mail (info@i-moov.be).

Aangezien iedereen enkel essentiële verplaatsingen mag doen en wij in het kader van social distancing geen contact mogen hebben met klanten, Plaatsbezoeken, plaatsbeschrijvingen e.d. kunnen dus niet meer plaatsvinden, gezien dit contact vereist met andere personen.

Verkoopovereenkomsten, aan- en verkoopbeloftes, opdrachten,… kunnen digitaal worden ondertekend. Voor informatie hierover kunt u onze medewerkster Elke contacteren op 0477/18.27.03 of via Elke@i-moov.be

Ondertussen nodigen wij u graag uit om ons uitgebreid aanbod te bekijken op onze website (www.i-Moov.be). U vindt bij het pand zelf het mobiele nummer van de verantwoordelijke makelaar. Die kan u meer informatie verschaffen over het pand en kan uw gegevens bijhouden om op een later moment een plaatsbezoek te organiseren. Mailtjes met informatie-aanvragen worden door ons doorgestuurd naar de verantwoordelijke makelaar. Die belt u dan zelf op.

Wenst u binnenkort uw eigendom te verkopen en bent u op zoek naar meer informatie over ons kantoor en onze werkwijze? Wenst u een gratis waardebepaling? Heeft u een (dringende) vraag? Bel of mail ons gerust; wij staan u graag te woord.

i-Moov wenst u en uw familie een goede gezondheid toe. Hou de moed erin!

 

 

Gerelateerde artikels

Blog

Vijf tips om je huis en tuin een lenteboost te geven

Hoera, de lente is begonnen! Genieten van de lente doe je niet alleen buitenshuis maar ook binnen! Met deze vijf tips geef je jouw huis en tuin alvast een voorjaarsboost!
Blog

U wilt een huis kopen, maar u hebt niet veel spaargeld? Zo pakt u dat aan

De rente staat historisch laag. Ideaal dus om te lenen voor de aankoop van een woning. Maar wat als u maar weinig middelen hebt voor een substantiŽle eigen inbreng en de bank de woning dus (bijna) volledig moet financieren? Krijgt u dan wel een krediet? Of zijn er alternatieven?
Blog

De 10 geboden om samen een huis te kopen

Gaan samenwonen is spannend, een huis kopen is dat al helemaal! Waar moeten jullie op letten? Hoe vermijd je vlammende ruzies? Met deze 10 geboden zetten jullie met een gerust hart die krabbel op de koopakte.